Skip to main content
Search
Generic filters
Filter by Clasificare
1 stea
2 stele
3 stele
4 stele
5 stele
Filter by Orase
Baia Mare
Băile Felix
Băile Govora
Băile Herculane
Breb
București
Bușteni
Chilia Veche
Colțești
Craiova
Crișan
Cristian
Dănești
Deva
Dubova
Eforie Nord
Mahmudia
Mamaia Nord
Maxut
Oradea
Orlat
Poiana
Rășinari
Sinaia
Smida
Suceava
Tălișoara
Târgu Neamț
Timișoara
Venus
Vișeu de Sus
Voroneț
Zăbala
Filter by Tari
Albania
Bulgaria
Cipru
Croația
Egipt
Emiratele Arabe Unite
Franța
Grecia
Italia
Kenya
Maldive
Malta
Maroc
Mauritius
Rep. Dominicană
Spania
Sri Lanka
Tanzania
Tunisia
Turcia
Filter by Regiune
Africa
Asia
Caraibe
Europa
Oceanul Indian
Orientul Mijlociu
Filter by Plecare
București
Cluj-Napoca
Filter by Regim de masă
All inclusive
Demipensiune
Fără masă
Mic dejun
Pensiune completă
Ultra All Inclusive
Filter by Tip de ofertă
Early Booking
Last Minute
Filter by Trip Types
Individual
Pachet
Romania
Filter by Destinations
Alberobello
Austria
Baia Mare
Băile Govora
Banat & Crisana
Dubova
Oradea
Sasca Română
Timișoara
Bodrum
Bucovina & Moldova
Maxut
București
Caraibe
Rep. Dominicană
Cinque Terre
Cipru
Ayia Napa
Larnaca
Limassol
Costa Blanca
Costa Brava
Costa del Sol
Craiova
Dalmația Centrală
Dalmația de Nord
Dănești
Delta & Marea Neagra
Dubai
Dubrovnik
Florența
Franța
Nice
Paris
Galle
Germania
Grecia
Halkidiki
Skiathos
Zakynthos
Hurghada
Indonezia
Bali
Istria
Kenya
Mombasa
Ksamil
Lacul Como
Lisabona
Madeira
Malaezia
Maldive
Malta
Maramureș
Marrakech
Mauritius
Milano
Oltenia & Muntenia
Polignano a Mare
Punta Cana
Ras al Khaimah
Roma
Romania
SARANDA
Sardinia
Seychelles
Sicilia
Sinaia
Sousse
Spania
Barcelona
Madrid
Mallorca
Valencia
Sri Lanka
Sunny Beach
Tanzania
Zanzibar
Thailanda
Bangkok
Koh Samui
Phuket
Tirolul de Sud
Torre Canne
Transilvania
Colțești
Deva
Orlat
Rășinari
Smida
Tălișoara
Veneția
Vietnam
Vișeu de Sus
Yasmine Hammamet
Zagreb
Filter by Keywords
Acces gratuit wifi
Aquapark
Centru Spa & Wellness
Ciubăr
Jacuzzi
Kids Club
Loc de joacă pentru copii
Masaj
Parcare (contra cost)
Parcare cu valet
Parcare gratuită
Piscină exterioară
Piscină interioară
Plajă privată
Sală de fitness
Saună
Filter by Tematică
Family
Ideal pentru adulți
Solo traveler
Filter by content type
Taxonomy terms
Custom post types
spaCentru Spa & Wellness
Parcare gratuită
Piscină exterioară
sala fitnessSală de fitness
 • Descriere Generală
 • Tipuri de Camere
 • Detalii tarif

Localizare:

Situat în centrul Dubai-ului și la câțiva pași de clădirea iconică Burj Khalifa, hotelul are vederi uimitoare asupra orașului și se află în apropiere de agitația citadină și de centrele comerciale de lux. Paleta de culori a  hotelului aduce un omagiu abundenței de aur și ulei din regiune, iar suprafețele metalice strălucitoare imită strălucirea reflectată în panorama orașului. Renaissance Downtown Hotel Dubai se distinge prin designul său suprinzător.

Facilităţi generale:

Parcare gratuită, piscină, bar, aer condiţionat, acces WiFi gratuit, Centru Spa şi Fitness.

Dublă Deluxe:

Cu o suprafaţă de 53 mp, 1 pat king size,  vedere la mare, aer condiţionat, acces internet prin cablu şi Wi-Fi  gratuit,  TV cu ecran LED, canale de filme premium, cablu/satelit internațional, CNN, Netflix, minibar şi fierbător de apă pentru ceai şi cafea apă îmbuteliată, gratuită, mini-bar (contra cost). Sunt disponibile camere comunicante (pentru unele camere), living / zonă de relaxare, dressing, ferestre din podea până în tavan. Baia este din marmură, cu cadă supradimensionată, duș separat, bideu, uscător de păr, halat, papuci.

Dublă Deluxe cu vedere la mare:

Cu o suprafaţă de 53 mp, două paturi duble,  pătuţ de copil, vedere la mare, aer condiţionat, acces internet prin cablu şi Wi-Fi  gratuit,  TV cu ecran LED, canale de filme premium, cablu/satelit internațional, CNN, Netflix, minibar şi fierbător de apă pentru ceai şi cafea apă îmbuteliată, gratuită, mini-bar (contra cost). Sunt disponibile camere comunicante (pentru unele camere), living / zonă de relaxare, dressing, ferestre din podea până în tavan. Baia este din marmură, cu cadă supradimensionată, duș separat, bideu, uscător de păr, halat, papuci.

Dublă Club cu vedere la oraş şi acces Lounge:

Cu o suprafaţă de 54 mp, 1 pat king size, pătuţ de copil vedere la Burj Khalifa şi spre oraş,  acces la Lounge, aer condiţionat, acces internet prin cablu şi Wi-Fi  gratuit,  TV cu ecran LED, canale de filme premium, cablu/satelit internațional, CNN, Netflix, minibar şi fierbător de apă pentru ceai şi cafea apă îmbuteliată, gratuită, mini-bar (contra cost). Sunt disponibile camere comunicante (pentru unele camere), living / zonă de relaxare, dressing, ferestre din podea până în tavan. Baia este din marmură, cu cadă supradimensionată, duș separat, bideu, uscător de păr, halat, papuci.

Dublă Club şi acces la Lounge:

Cu o suprafaţă de 53 mp, două paturi duble,  pătuţ de copil, vedere la mare, acces la Lounge, aer condiţionat, acces internet prin cablu şi Wi-Fi  gratuit,  TV cu ecran LED, canale de filme premium, cablu/satelit internațional, CNN, Netflix, minibar şi fierbător de apă pentru ceai şi cafea apă îmbuteliată, gratuită, mini-bar (contra cost).Sunt disponibile camere comunicante (pentru unele camere), living / zonă de relaxare, dressing, ferestre din podea până în tavan. Baia este din marmură, cu cadă supradimensionată, duș separat, bideu, uscător de păr, halat, papuci.

Cameră Club King şi acces la Lounge:

Cu o suprafaţă de 53 mp, pat king size, pătuţ de copil, vedere la Burj Khalifa, acces la Lounge, aer condiţionat, acces internet prin cablu şi Wi-Fi  gratuit,  TV cu ecran LED, canale de filme premium, cablu/satelit internațional, CNN, Netflix, minibar şi fierbător de apă pentru ceai şi cafea apă îmbuteliată, gratuită, mini-bar (contra cost).Sunt disponibile camere comunicante (pentru unele camere), living / zonă de relaxare, dressing, ferestre din podea până în tavan. Baia este din marmură, cu cadă supradimensionată, duș separat, bideu, uscător de păr, halat, papuci.

Suită King Deluxe şi acces la Lounge:

Cu o suprafaţă de 85 mp, pat king size, pătuţ de copil, cu vedere spre impresionantul Burj Khalifa, acces la Lounge, aer condiţionat, acces internet prin cablu şi Wi-Fi  gratuit,  TV cu ecran LED, canale de filme premium, cablu/satelit internațional, CNN, Netflix, minibar şi fierbător de apă pentru ceai şi cafea apă îmbuteliată, gratuită, mini-bar (contra cost).Sunt disponibile camere comunicante (pentru unele camere), living / zonă de relaxare, dressing, ferestre din podea până în tavan. Baia este din marmură, cu cadă supradimensionată, duș separat, bideu, uscător de păr, halat, papuci.

Suită King Executive şi acces la Lounge:

Cu o suprafaţă de 113 mp, este formată dintr-un dormitor cu un pat king size şi pătuţ de copil și un living separat, cu vedere la Canalul Dubai, ferestre din podea până în tavan, acces la Lounge, dressing, aer condiţionat, acces internet prin cablu şi Wi-Fi  gratuit,  TV cu ecran de 140 cm şi ecran cu LED, canale de filme premium, cablu/satelit internațional, CNN, Netflix, minibar şi fierbător de apă pentru ceai şi cafea apă îmbuteliată, gratuită, mini-bar (contra cost). Baia este din marmură, cu cadă supradimensionată, duș separat, bideu, uscător de păr, halat, papuci.

Suită Viceprezidenţială cu acces la Club Lounge:

Cu o suprafaţă de 176 mp, este formată din două 2 camere fabuloase și include o zonă spațioasă de living, şi un dormitor luxos, ferestre din podea până în tavan,  pat king size, pătuţ de copil, cu vedere la oraş, acces la Club Lounge, dressing, aer condiţionat, acces internet prin cablu şi Wi-Fi  gratuit,  două TV cu ecran LED, canale de filme premium, cablu/satelit internațional, CNN, Netflix, minibar şi fierbător de apă pentru ceai şi cafea apă îmbuteliată, gratuită, mini-bar (contra cost). Baia este din marmură, cu cadă supradimensionată, duș separat, bideu, uscător de păr, halat, papuci.

Suită  Prezidenţială cu acces la Club Lounge:

Cu o suprafaţă de 304 mp, este formată din două 2 camere fabuloase și include o zonă spațioasă de living, şi un dormitor luxos,  ferestre din podea până în tavan, pat king size, pătuţ de copil, cu vedere la oraş, acces la Club Lounge, dressing, aer condiţionat, acces internet prin cablu şi Wi-Fi  gratuit,  două TV cu ecran LED de 160 cm, canale de filme premium, cablu/satelit internațional, CNN, Netflix, minibar şi fierbător de apă pentru ceai şi cafea apă îmbuteliată, gratuită, mini-bar (contra cost). Baia este din marmură, cu cadă supradimensionată, duș separat, bideu, uscător de păr, halat, papuci.

Tariful include:

 • Transport avion dus-întors (pe/ de pe Aeroport Dubai);
 • 1 x bagaj de cală și 1 x bagaj de mână pentru fiecare persoană;
 • Cazare 7 nopți în cameră Dublă Deluxe cu sofa cu Mic dejun;
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport;

Tariful nu include:

 • Asigurare medicală și storno (aprox. 100 ron/ persoană);
 • Taxe locale (se achită direct la recepția hotelului);
 • Excursii facultative;
 • Alte cheltuieli personale.