Skip to main content
Search
Generic filters
Filter by Clasificare
1 stea
2 stele
3 stele
4 stele
5 stele
Filter by Orase
Baia Mare
Băile Felix
Băile Govora
Băile Herculane
Breb
București
Bușteni
Chilia Veche
Colțești
Craiova
Crișan
Cristian
Dănești
Deva
Dubova
Eforie Nord
Mahmudia
Mamaia Nord
Maxut
Oradea
Orlat
Poiana
Rășinari
Sinaia
Smida
Suceava
Tălișoara
Târgu Neamț
Timișoara
Venus
Vișeu de Sus
Voroneț
Zăbala
Filter by Tari
Albania
Bulgaria
Cipru
Croația
Egipt
Emiratele Arabe Unite
Franța
Grecia
Italia
Kenya
Maldive
Malta
Maroc
Mauritius
Oman
Rep. Dominicană
Spania
Sri Lanka
Tanzania
Tunisia
Turcia
Filter by Regiune
Africa
Asia
Caraibe
Europa
Oceanul Indian
Orientul Mijlociu
Filter by Plecare
București
Cluj-Napoca
Filter by Regim de masă
All inclusive
Demipensiune
Fără masă
Mic dejun
Pensiune completă
Ultra All Inclusive
Filter by Tip de ofertă
Early Booking
Last Minute
Filter by Trip Types
Individual
Pachet
Romania
Filter by Destinations
Alberobello
Austria
Baia Mare
Băile Govora
Banat & Crisana
Dubova
Oradea
Sasca Română
Timișoara
Bodrum
Bucovina & Moldova
Maxut
București
Caraibe
Rep. Dominicană
Cinque Terre
Cipru
Ayia Napa
Larnaca
Limassol
Costa Blanca
Costa Brava
Costa del Sol
Craiova
Dalmația Centrală
Dalmația de Nord
Dănești
Delta & Marea Neagra
Dubai
Dubrovnik
Florența
Franța
Nice
Paris
Galle
Germania
Grecia
Halkidiki
Skiathos
Zakynthos
Hurghada
Indonezia
Bali
Istria
Kenya
Mombasa
Ksamil
Lacul Como
Lisabona
Madeira
Malaezia
Maldive
Malta
Maramureș
Marrakech
Mauritius
Milano
Oltenia & Muntenia
Polignano a Mare
Punta Cana
Ras al Khaimah
Roma
Romania
Salalah
SARANDA
Sardinia
Seychelles
Sicilia
Sinaia
Sousse
Spania
Barcelona
Madrid
Mallorca
Valencia
Sri Lanka
Sunny Beach
Tanzania
Zanzibar
Thailanda
Bangkok
Koh Samui
Phuket
Tirolul de Sud
Torre Canne
Transilvania
Colțești
Deva
Orlat
Rășinari
Smida
Tălișoara
Veneția
Vietnam
Vișeu de Sus
Yasmine Hammamet
Zagreb
Filter by Keywords
Acces gratuit wifi
Aquapark
Centru Spa & Wellness
Ciubăr
Jacuzzi
Kids Club
Loc de joacă pentru copii
Masaj
Parcare (contra cost)
Parcare cu valet
Parcare gratuită
Piscină exterioară
Piscină interioară
Plajă privată
Sală de fitness
Saună
Filter by Tematică
Family
Ideal pentru adulți
Solo traveler
Filter by content type
Taxonomy terms
Custom post types
Acces gratuit wifi
spaCentru Spa & Wellness
Parcare gratuită
Piscină exterioară
 • Descriere Generală
 • Tipuri de Camere
 • Detalii tarif

Localizare:

Hotelul Shangri-La din Dubai constituie un punct de plecare ideal pentru a descoperi energia dinamică a orașului, unde arhitectura modernă se află alături de piețele tradiționale de souk. Situat strategic pe Sheikh Zayed Road, la câteva minute de Dubai Mall și City Walk, hotelul oferă camere spațioase, cu vedere uimitoare la orizontul în continuă evoluție sau la Marea Arabiei.

Facilităţi generale:

Piscina cu vedere neobstrucționată la Burj Khalifa, completează minunata experienţă pe tărâmurile arabe. Printre facilități se numără și: 2 piscine, 2 baruri, 5 restaurante, Lobby Lounge, Centru Spa, parcare gratuită, acces WiFi gratuit, aer condiţionat.

Facilități camere:

Cu accentul pe curburi unice și cu originale opere de artă locale, fiecare dintre cele 302 camere și apartamente contemporane oferă vedere sublimă la faimosul orizont sau la Golful Arabiei din centrul orașului Dubai. Nuanțele de gri, alb și auriu oferă un sejur liniștitor și elegant, în timp ce băile îmbrăcate în marmură au cadă și duș separat.

Cameră Delux cu vedere spre Burj Khalifa:

Cu o suprafaţă de aprox. 45 – 48 mp, vedere impresionantă către Burj Khalifa și oraşul Dubai, camera este spaţioasă şi elegantă, decorată cu mobilă în nuanțe de gri, alb și liliac cu accente aurii subtile, în stilul fermecătorului oraș Dubai.Camera este dotată cu aer condiţionat, acces Wi-Fi gratuit, TV LCD cu canale prin satelit, minibar şi fierbător de apă pentru ceai şi cafea.Baia este spațioasă, îmbrăcată în marmură, cu cabină de duș cu efect de ploaie și cadă separată, bideu, halate de baie pluşate, papuci și uscător de păr şi articole de toaletă Crispy Mint.

Cameră Delux cu vedere spre mare:

Cu o suprafaţă de aprox. 45 – 48 mp, camera este dotată cu aer condiţionat, acces WiFi gratuit, TV LCD cu canale prin satelit, minibar şi fierbător de apă pentru ceai şi cafea.Baia este spațioasă, îmbrăcată în marmură, cu cabină de duș cu efect de ploaie și cadă separată, bideu, halate de baie pluşate, papuci și uscător de păr şi articole de toaletă Crispy Mint. 

Cameră Horizon Deluxe:

Cu o suprafaţă de aprox. 45- 48 mp,  cu vedere captivante a Dubaiului sau ale Mării Arabiei, camera este dotată cu aer condiţionat, acces Wi-Fi gratuit, TV LCD cu canale prin satelit, minibar şi fierbător de apă pentru ceai şi cafea.Baia este spațioasă, îmbrăcată în marmură, cu cabină de duș cu efect de ploaie și cadă separată, bideu, halate de baie pluşate, papuci și uscător de păr şi articole de toaletă L’Occitane Premium. Acces exclusiv la Horizon Club Lounge, terasa privată de la nivelul 42 și piscina interioară infinită cu vedere la Burj Khalifa.
Seara, aveţi posibilitatea de a servi cocktail-uri și tartine la Horizon Club Lounge.  Băuturile nealcoolice pot fi servite pe tot parcursul zilei la Horizon Club Lounge.

Cameră Horizon Executive:

Cu o suprafaţă de aprox. 55-59 mp,  cu vedere captivante a Dubaiului sau ale Mării Arabiei, camera este dotată cu aer condiţionat, acces Wi-Fi gratuit, TV LCD cu canale prin satelit, minibar şi fierbător de apă pentru ceai şi cafea.Baia este spațioasă, îmbrăcată în marmură, cu cabină de duș cu efect de ploaie și cadă separată, bideu, halate de baie pluşate, papuci și uscător de păr şi articole de toaletă L’Occitane Premium. Acces exclusiv la Horizon Club Lounge, terasa privată de la nivelul 42 și piscina interioară infinită cu vedere la Burj Khalifa.
Seara, aveţi posibilitatea de a servi cocktail-uri și tartine la Horizon Club Lounge.  Băuturile nealcoolice pot fi servite pe tot parcursul zilei la Horizon Club Lounge.

Cameră Horizon Executive:

Cu o suprafaţă de aprox. 66-71 mp, cu vedere captivante a Dubaiului sau ale Mării Arabiei, camera este dotată cu aer condiţionat, acces Wi-Fi gratuit, TV LCD cu canale prin satelit, minibar şi fierbător de apă pentru ceai şi cafea.Baia este spațioasă, îmbrăcată în marmură, cu cabină de duș cu efect de ploaie și cadă separată, bideu, halate de baie pluşate, papuci și uscător de păr şi articole de toaletă L’Occitane Premium. Acces exclusiv la Horizon Club Lounge, terasa privată de la nivelul 42 și piscina interioară infinită cu vedere la Burj Khalifa.
Seara, aveţi posibilitatea de a servi cocktail-uri și tartine la Horizon Club Lounge.  Băuturile nealcoolice pot fi servite pe tot parcursul zilei la Horizon Club Lounge.

Suită cu un dormitor:

Cu o suprafaţă de aprox. 83-89 mp, vedere de 180 de grade a orașului Dubai și a Mării Arabe de la ferestrele din podea până în tavan.  Camera este dotată cu aer condiţionat, acces Wi-Fi gratuit, TV LCD cu canale prin satelit,  CD-DVD Player, minibar şi fierbător de apă pentru ceai şi cafea.Dormitor luxos cu living separat, zonă de luat masa și toaletă pentru oaspeți. Baie spațioasă, îmbrăcată în marmură, cu chiuvetă dublă, cabină de duș cu efect de ploaie și cadă separată, bideu, halate de baie pluşate, papuci și uscător de păr şi articole de toaletă L’Occitane Premium.

Suită Premium cu două dormitoare:

Cu o suprafaţă de aprox. 435 mp, vedere panoramică de neegalat spre Burj Khalifa şi Marea Arabiei. Suita este pe două niveluri, cu două dormitoare cu baie privată la etajul superior și zone separate de living și de luat masa, cu chicinetă complet echipată și toaletă pentru oaspeți la nivelul inferior. Terasă privată extinsă, cu vedere sublimă la Burj Khalifa, la centrul orașului și la Marea Arabiei.

Două băi spațioase îmbrăcate în marmură, cu două chiuvete, cabină de duș cu efect de ploaie și cadă separată cu hidromasaj şi articole de toaletă Acqua di Parma.

Acces exclusiv la Horizon Club Lounge, terasa privată de la nivelul 42 și piscina interioară infinită cu vedere la Burj Khalifa.  Veţi beneficia şi de un majordom personal pentru a vă asigura un sejur excepțional.

Tariful include:

 • Transport avion dus-întors (pe/ de pe Aeroport Dubai);
 • 1 x bagaj de cală și 1 x bagaj de mână pentru fiecare persoană;
 • Cazare 7 nopți în cameră Dublă Deluxe cu Mic dejun inclus;
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport;

Tariful nu include:

 • Asigurare medicală și storno (aprox. 100 ron/ persoană);
 • Taxe locale (se achită direct la recepția hotelului);
 • Excursii facultative;
 • Alte cheltuieli personale.